Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lendület - fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
485
Egy egyenes pályán mozgó testre 0,1s-ig 60N erő hatott, emiatt sebessége 3m/s-mal növekszik. Mekkora a tömege?

Ennek a feladatnak a megoldására lenne szükségem. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS, fizika, 9.osztály, házi feladat, számítás, lendület, erő, középiskola, sebesség, szöveges feladat, dinamika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=(ΔI)/(Δt)`

`F=(m*Δv)/(Δt)`

`m=(Δt*F)/(Δv)`

`m=(0,1*60)/3=2kg`
1