Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Mekkora a trapéz területe ha a=43mm c=19mm m=28mm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(a+c) *m
T=__________
2

Már csak be kell helyettesíteni.

(43+19)* 28= 62*28=1736
1736/2=868
868mm^2=86,8cm^2

Szerintem így jön ki és ennyi
0