Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lendület, lendületmegmaradás - 9.osztály 4.

Főoldal » Középiskola » Fizika
481
Egy 12 000kg tömegű villamos 36 km/h sebességgel halad, majd egyenletesen csökkenő sebességgel, egyenes úton megáll. Mekkora a villamos lendületváltozása?

Ennek a feladatnak a megoldására lenne szükségem. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS, középiskola, 9.osztály, fizika, házi feladat, szöveges feladat, lendület, tömeg, sebesség, lendületváltozás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`ΔI=m*Δv`

`ΔI=m*Δv=12000*(-36)=-432000kg*(km)/h`
1