Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lendület, lendületmegmaradás - 9.osztály 3.

Főoldal » Középiskola » Fizika
513
Mekkora sebességgel halad az a személygépkocsi, amelynek a tömege 1300kg és lendülete 29 250 kg·m/s?

Ennek a feladatnak a megoldására lenne szükségem. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS, szöveges feladat, fizika, középiskola, házi feladat, lendület, számítás, 9.osztály, tömeg, sebesség
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`I=m*v`

`v=I/m=(29250)/(1300)=22,5m/s`
1