Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömegszázalék

Főoldal » Középiskola » Kémia
333
Van 50g konyhasóm, hány g vízben kell feloldanom hogy 20 m/m% os oldatom legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`m_(o)=(50*100)/20=250g`

`m_(osz)=250-50=200g`
Módosítva: 3 éve
0