Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lendület, lendületmegmaradás - 9.osztály 2.

Főoldal » Középiskola » Fizika
624
Mekkora a lendülete a 45g tömegű korcsolyázó tanulónak, ha a sebessége 2,5 m/s?

Ennek a feladatnak a megoldására lenne szükségem. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS, szöveges feladat, 9.osztály, fizika, középiskola, lendület, házi feladat, számítás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Gondolom a „korcsolyázó tanuló" tömege 45 kg akarna lenni így:
I = m·v = 45·2,5 = 112,5 kg·m/s
1