Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekházim

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`2/(x-2)=x-3`

`2=(x-2)*(x-3)`

`2=x^2-5x+6`

`0=x^2-5x+4`

`x_(1,2) = (-b+-sqrt(b^2-4ac))/(2a)=(5+-sqrt((-5)^2-4*1*4))/(2*1)=color(red)({(x_1=1) , (x_2 =4):})`
0