Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
1.) Számítsd ki az algebrai tört számértékét a következő értékekre: a) x=1; b) x=0; c) x=-1; d) x=-2. 2.) Számítsd ki az F(0), F(-2), F(1) és F(2) értékeket! 3.) Számítsd ki a következő számértékeket: a) P(0); b) P(1); c) P(0,5); d) P(-3). Kérlek segíljetek és írja le a megoldást köszönöm nektek!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
sajtharcos?
0