Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
374
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`"M": (15.652)/13=1.204`

`"É": (99.231)/97=1.023`

`"O": (66.700)/46=1.450`

`"K": (205.344)/18=11.408`

`"T": (10.000)/25=400`

Tehát a megoldás: 11.408; 1.450; 1.204; 1.023; 400


A keresett név: `color(red)("K" \ "O" \ "M" \ "É" \ "T")`
0