Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forgatónyomaték

Főoldal » Középiskola » Fizika
345
A szőlőprés rúdjának elfordításához 300 N erő szükséges. Az erőkar 80 cm. Mekkora a forgatónyomaték?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`M=F*r=300 \ N*0,8 \ m=color(red)(240 \ Nm)`
0