Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm
A képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(6^(1/5)*3^(1/2)*2^(4/5))/(3^(1/5)*3^(3/2))` = `2^(1/5+4/5)*3^(1/5+1/2-1/5-3/2)` = `2^1*3^(-1)` = `2/3`
1