Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
1. Számítsd ki az algebrai tört számértékét a következő értékekre: a) x=1, b) x=0, c) x=-1. 2. Számítsd ki az F(0), F(-2), F(1) és F(2) értékeket! 3. Számítsd ki a következő számértékeket: a) P(0), b) P(1), c) P(0,5), d) P(-3). Kérlek sűrgősen hamar segíljetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
RationalRick?
0

Na? Valaki segít?
0

Kazah?
0