Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványozás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
Hogyan kell kiszámolni a 16^0,75
Nem csak az eredményt szeretném tudni
Előre is köszönöm a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, hatvány, Hogyan számítjuk ki
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`16^(0.75)` = `16^(3/4)` = `(2^4)^(3/4)` = `2^(4*3/4)` = `2^3` = 8
1