Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Műveleti jelek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Írjunk műveleti jeleket, illetve zárójeleket a számok közé úgy, hogy a lehető legkisebb pozitív egész számot kapjuk:
1 2 3 4 5 6 7 8 9=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`1+(2-3)-(4-5)+(6-7)-(8-9)` = 1-1+1-1+1 = 1
1

Köszönöm szépen.
0