Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 10 oszt

Főoldal » Középiskola » Kémia
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`C_3H_8` + 5 `O_2` = 3 `CO_2` + 4 `H_2O`

`C_5H_(12)` + 8 `O_2` = 5 `CO_2` + 6 `H_2O`

`C_8H_(18)` + 12,5 `O_2` = 8 `CO_2` + 9 `H_2O`
0