Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
337
4. Az ABCD téglalap O középpontjában merőlegest állítunk a téglalap síkjára, amelyen felvesszük az M pontot. Tudjuk, hogy AB=18cm, BC=10cm és MO=12cm. Számítsd ki az M pont távolságát a téglalap oldalaitól! KÉRLEK HAMAR SEGÍLJETEK MERT MÁRA KELL!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
SŰRGŐSEN!!!!!!
0