Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
473
A 4.es meg az 5 ös a feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4. Feladat

A képen láthatod.



5. Feladat

a.) `a=24*0,25+3=color(red)(9)`

b.) `b=230/(1,15)=color(red)(200)`

c.) `c+4=c*1,5=>0,5c=4=>color(red)(c=8)`

d.) `d-7=d*0,75=>-0,25d=-7=>color(red)(d=28)`

e.) `e-0,2e=120=>0,8e=120=>color(red)(e=150)`
0