Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Metematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
857
A 7. feladatban kérnék segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Telefonos szavazatok:
45 % B vers.
55% A vers.
100%=57800
↓↓↓↓↓
45 %=100%*0,45=57800*0,45=26010 ember
55%=100%*0,55=57800*0,55=31790 ember

Internetes szavazatok:
83%=B vers.
17%=A vers.
100%=8500
↓↓↓↓↓↓↓
83%=100%*0,83=8500*0,83=7055 ember
17%=100%*0,17=8500*0,17=1445 ember

A=31790+1445=33235 szavazat
B=26010+7055=33065 szavazat

Tehát A nyert
0