Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
697
3. Végezd el a kijelölt műveleteket: a) (1-2x)(3-x)(1+2x)-(3-x)(1-4x²), b) -2x•(x²-3x+1)-5x•(x-5x²+1),c) (3x-5)(3x+5)-(2x-9)²-3x•(x-4), d) (2x-5)²+2•(2x-5)(2x-5)+(2x+5)² kérlek segíljetek!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Mára kell!!!!
0

Töltsd le a PhotoMath appot, írd be a számológépbe
2

a) =0
b) =23x3+x2−7x
c) =2x2+48x−106
d) =16x2−40x+100
Bár nem biztos, hogy jó.
1