Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 8. osztály munkafüzet!!!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
481
A képen szereplő feladat!
(A c feladat)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
házi
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
vas szulfát oldatba cinklemezt mártunk: Zn + FeSO4 = Fe + ZnSO4
Ezüst-nitrát és vaslemez: 2AgNO3 + Fe = 2Ag + FeN2O6
Sósavba vaslemezt: Fe + 2HCl = H2 + FeCl2
0