Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Az alábbi számhalmazokat add meg felsorolással!
A={x∈N, x<6}=
B={x∈N, x≤-4}=
C= {x∈Z, x3}=

Adott A∩B={3;4} ,A={1;2;3;4} ésA∪B={1;2;3;4;5;6;7} halmaz.
B=
A B=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A={x∈N, x<6}=0, 1, 2, 3, 4, 5
B={x∈N, x≤-4}=0, 1, 2, 3, 4
C= {x∈Z, x3}=ez a feladat hibás

Adott A∩B={3;4} ,A={1;2;3;4} ésA∪B={1;2;3;4;5;6;7} halmaz.
B={1;2;5;6;7}
A B=ez is hibás, nincs semmi a két betű közt
0