Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladatom (keddre)

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
343
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`F=1/2*C*rho*A*v^2=19,35N`

`F₁=1/2*C*rho*A*v^2=77,4N`

`F₂=1/2*C*rho*A*v^2=252,17`

v=10m/s

v₁=20m/s

v₂=36,1m/s
0