Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S kémiai feladatok

Főoldal » Középiskola » Kémia
350
2300g 26,7 %os vizes oldat jészítéséhez hány g vízre és mennyi oldandó an,ágra van szükség?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`m_(oa)=(2300*26,7)/(100)=614,1g`

`m_(osz)=2300-614,1=1685,9g`
0