Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S kémiai feladatok

Főoldal » Középiskola » Kémia
373
Melyik a töményebb?Ga 243g vízben oldunk 35g sót vagy ha 300g vízben oldunk 40 g sót?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`W_1%=(35)/(243+35)*100=12,58%`

`W_2%=(40)/(300+40)*100=11,76%`

A `W_1%` lesz a töményebb
Módosítva: 3 éve
0