Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S kémiai feladatok

Főoldal » Középiskola » Kémia
365
Hány gramm vízben oldjuk fel 75 g cukrot,hogy 15tömeg%is oldatot szeretnénk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`m_o=(m_(oa)*100)/(W%)=500g`

`m_(osz)=500-75=425g`
0