Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria, labda, sugár

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Mekkora egy 5 l-es focilabda sugara?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sugár, térfogat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`V=5dm^3`

`V=(4*R^3*pi)/3`

`R=root(3)((3*V)/(4*pi))`

`R=1,061dm`


Módosítva: 3 éve
0