Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Matematika házi feladatban valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
1 és a 2 feladatban szeretném kérni a segítségeteket!

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
a) ((x+25)3)2
b) 6* (x/12)2
c) 200 / 4 * x (nem biztos)
d) x/6 Ft-ja maradt

2.
a)x+y+x-y
pl:3+2+3-2= 6 , és 6 = 2*3

b) x+y-x-y
pl: 3+2-3 -2= 4 , és 4 = 2*2

Remélem tudtam segíteni, ha elnéztem valamit, bocsii!

1