Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`c=sqrt(11,2^2+15,7^2-2*11,2*15,7*cos68,3°)=color(red)(15,55 \ cm)`

`cosalpha=(11,2^2-(15,7^2+15,55^2))/(-2*15,7*15,55)=>color(red)(alpha=42°)`

`beta=180°-alpha-gamma=180°-42°-68,3°=color(red)(69,7°)`
1