Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`c=sqrt(26^2+21,3^2-2*26*21,3*cos55,6°)=color(red)(22,45 \ cm)`

`cosbeta=(21,3^2-(26^2+22,45^2))/(-2*26*22,45)=>color(red)(beta=51,53°)`

`gamma=180°-alpha-beta=180°-55,6°-51,53°=color(red)(72,87°)`
1