Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmussal kapcsolatos feladatok (2) SÜRGŐSEN

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Csatoltam képeket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat

`100=10*1,08^x`

`10=1,08^x`

`(log_10 10)/(log_10 1,08)=x`

`29,92approxx`

Tehát a `color(red)(30)`. napon lépte át először.



2. Feladat

Szerintem itt valami nem okés. Vagy csak én nem vagyok elég okos hozzá. :D
1