Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Newton II. törvénye - fizika 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
519
Mekkora erő hat az 500kg tömegű pótkocsira, ha sebességét 8 másodperc alatt zérusról 10m/s-ra gyorsítja?

Sziasztok!
A fent látható feladat levezetésére és megoldására lenne szükségem. Előre is köszönöm. ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS, fizika, dinamika, 9.osztály, Newton, számítások, sebesség, erő, Newton II. törvénye, középiskola, házi feladat
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=(m*Deltav)/(Deltat)=(500*10)/8=color(red)(625 \ N)`
1