Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 70 kg tömegű ember egy liftben 1 m/s gyorsulással mozog lefelé. Mennyi lesz a súlya?

Főoldal » Középiskola » Fizika
416
egy 70 kg tömegű ember egy liftben 1 m/s gyorsulással mozog lefelé. Mennyi lesz a súlya?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=70*1=70N`

`G'=G-F=70*10-70=630`
1