Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladatom

Főoldal » Középiskola » Fizika
395
Mekkora feszültséget kell egy 16 μF-os kondenzátorra kapcsolni, hogy energiája 20 J legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`U=sqrt(W/C)=sqrt((20 \ J)/(1,6 \ muF))=color(red)(1.118 \ V)`
0