Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladatom

Főoldal » Középiskola » Fizika
314
Mekkora annak a kondenzátornak az elektrosztatikus energiája, amelyet 250 V-os feszültségre 8 * 10-2 C töltés tölt fel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`W=(Q*U)/2=(8*10^-2 \ C*250 \ V)/2=color(red)(10 \ J)`
0