Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika kérdés

Főoldal » Középiskola » Fizika
492
Álló helyzetből induló gépkocsi gyorsulása 3m/s². Mennyi idő alatt érhet el 106 km/h sebességet és mennyi utat tesz meg ezalatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kinematika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`t=v/a=(29,44)/3=9,81s`

`v=106(km)/h=29,44m/s`

`s=a/2*t^2=3/2*9,81^2=128,31`
0