Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorzattá alakítás kiemeléssel

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Következő feladatokban kérnék segítséget! Köszönöm szépen:)
a² -a =
2a-2 =
4x²+2x =
5xy-y=
a⁴+a³=
25a²-5a=
xy²-x²y=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a^2-a=color(red)(a*(a-1))`

`2a-2=color(red)(2*(a-1)`

`4x^2+2x=color(red)(2x*(2x+1)`

`5xy-y=color(red)(y*(5x-1))`

`a^4+a^3=color(red)(a^2*(a^2+a)`

`25a^2-5a=color(red)(5a*(5a-1))`

`xy^2-x^2y=color(red)(xy*(y-x))`
0