Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Ez a kettő a feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat

Átlagkészlet: `(Ny+Z)/2=(3.400+3.200)/2=color(red)(3.300 \ eFt)`


2. Feladat

Negyedéves átlagkészlet: `(Ny+Z)/2=(800+820)/2=color(red)(810 \ eFt)`
0