Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. Fizika. Sziasztok. Reggelre kellene! Segítségnet kérek!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
393
Ez a táblázat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fiziks
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`R=200 \ kOmega X 300 \ kOmega=color(red)(120 \ kOmega)`

`|U_k= | 0 | 4 | 8 | 12 | 14|`

`1,5*10^-2 \ A \ | \ 1,2*10^-4 \ H \ | \ 5*10^12 \ Omega \ | \ 2,5*10^-5 \ S \ | \ 4,7*10^-8 \ F \ |`
1