Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
435
Valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizia
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
eltelt idő, áramerősség | töltések | `Q=I*t`

eltelt idő, töltések | áremerősség | `I=Q/t`

töltések, áramerősség | eltelt idő | `t=Q/I`
0