Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
714
Valaki megcsinálja? Köszi 1-5 ig kell!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ennyire lusta vagy? Nem azért, de felírni egy képletet nem akkora dolog, akkor sem, ha 6-szor kell felírni.
1)
a)17
b)4
c)9,5
2) 8 2 ∼11,3
3)Két derékszögű 3szögre bontjuk, melyek egybevágúak.
a=5
b= magasság
c=13
magasság=b=12
T=a*m/2
T=30 cm²
Ennek a dupláját kell venni, tehát 60 cm²

4) Egy derékszögű 3szöget rajzolsz, ahol a=2, b=10, c= távolság P és O között
c= 104 =2 26 ∼10,2

5)
a=1,6
b= létra magassága kitámasztva
c=3,4

b=3
0