Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!?!SOS!?! Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
470
Sziasztok ezt meg tudjátok oldani? Előre is köszi
9a²-6a-12=
a=3

a=3
12a²-6a
———— =
8a²-4

x=2
9x²-7x+4+2x²=2x(-x+6)

x=2

(9²×9¹⁰)
(————) ×3⁷=
(3¹⁵÷3³)

Lehet hogy nem érthető
(A 4.-es feladatnál az egymás alatti zárójelek a nagy zárójel)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, A, 3, x, z, 1, y, 2, 4
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez megoldja: https://photomath.com/
0