Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12V os LED lámpa teljesítménye 2,4 W

Főoldal » Általános iskola » Fizika
346
Mekkora lámpán át folyó áram erőssége? mekkora a lámpa ellenállás ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
I = P/U = 4,2/12 → 0,35A
R = U/I = 12/0,35 → 34,3Ω

Módosítva: 3 éve
0