Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
401
Csatolom a képet. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
12. Feladat
a.)
`I=P/U=(0,003 \ W)/(3 \ V)=0,001 \ A=color(red)(1 \ mA)`

b.)
`R=U/I=(3 \ V)/(0,001 \ A)=3.000 \ Omega=color(red)(3 \ kOmega)`



6. Feladat
A képen látható.
0