Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 9.osztaly

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Sziasztok. Valaki segítene légyszi? Matekhoz Mindig hülye voltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, = `2^(2+1)` = `2^3` = 8

e, = `2^(3+2)` = `2^5` = 32

i, = `(-3)^(2+2)` = `(-3)^4` = 81

m, = `3^(2+3)` = `3^5` = 243

b, = `2^(2+3)` = `2^5` = 32

f, = `2^(4+2)` = `2^6` = 64

j, = `(-3)^(2+1)` = `(-3)^3` = -27

n, = `3^(0+0)` = `3^0` = 1

c, = `2^(2+5)` = `2^7` = 128

g, = `2^(0+2)` = `2^2` = 4

k, = `-3^(2+4)` = `-3^6` = -729

o, = `3^(1+4)` = `3^5` = 243

d, = `2^(2+2)` = `2^4` = 16

h, = `2^(3+3)` = `2^6` = 64

l, = `-3^(3+3)` = `-3^6` = -729

p, = `3^(3+1)` = `3^4` = 81
1