Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni? Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Sziasztok! Kérlek titeket, segítsetek megoldani, köszönöm szépen! Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9.
a) Márti: 42+35+28=105 euró
Gitta: 42*0,9+35*0,9+28*0,9=94,5 euró
10,5 euróval fizetett kevesebbet.

b) 36euró /90=0,4 euró 1%⇒ 100%=40 euró
40 euró volt az eredeti ára.
1