Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Gondoltam egy szamra megnovelem 5-szor aztan megnovelem 4-gyel
Elosztom 2018-at a kapott eredmenyel, hanyafoskent 2-t kapok. Melyik szamra gondolok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2*2018=4036
4036-4=4032
4032/5=806,4
806,4-re gondoltam.

Visszafelé:
806,4*5=4032
4032+4=4036
4036/2018=2
0