Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
7. Írd a pontok helyére a megfelelő tagot úgy, hogy az egyenlőségek igazak legyenek:a) 4x²-...=(2x-7)(2x+7),b) ...-25=(3x-5)(3x+5), c) ...-64=(5x-8)(5x+8) kérlek ebbe segíljetek mert mára kell!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 49

b, `9x^2`

c, `25x^2`
1