Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
559
A gyalugépet hajtó motornak 5 kW a tényleges teljesítménye. Mekkora a fogyasztása, ha 4 órán át használjuk a gépet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=P*t=5000*4=20000Wh=20kWh`
0