Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
307
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(4/3)^105*(3/2)^110*1/2^108=4^105/3^105*3^110/2^110*1/2^108=2^210*3^5/2^110*1/2^108=2^100*3^5*1/2^108=3^5*1/2^8=3^5/2^8=color(red)(243/256)`
0