Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házifeladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
397
Mennyi idő alatt ér el az álló helyzetből elejtett test 25 m/s sebességet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kinematika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=25m/s`

`g=10m/(s^2)`

`t=(25)/(10)=2,5s`
0